夏野菜と牛肉のピッツアイオーラ

Pizzaiola with Summer Vegetables and Beef

料理家

有元 葉子

夏野菜と牛肉のピッツアイオーラ

調理時間:40分

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  • 材料(4人分)

    夏野菜と牛肉のピッツアイオーラ

    • 牛薄切り肉

      200ー250g

    • 玉ねぎスライス

      1個

    • ニンニクスライス

      1-2かけ

    • インゲン

      80g

    • パプリカ

      1個

    • 生椎茸

      4個

    • トマトソース

      2カップくらい

    • モッツァレラチーズ

      1-2個

    • 赤唐辛子みじん切り

      1本

    • パルミジャーノすり下ろし

      適量

    • ドライオレガノ、ドライタイム、バジルの葉、塩、胡椒、オリーヴオイル

      各適量

    作り方

    1. オーヴンに入れられるフライパンを軽く熱しオリーヴオイルとニンニクを入れて弱火で熱する。ニンニクの香りが立ってきたら玉ねぎを4カ所に分けていれる。

      料理工程1
    2. 薄切り牛肉を玉ねぎの上に乗せ軽く塩胡椒をし、野菜、トマトソースを乗せてハーブと唐辛子をふる。同様に牛肉、野菜、トマトソース、 塩胡椒、ドライハーブ、赤唐辛子を2-3段に重ねる。一番上にはトマ トソース、パルミジャーノ、モッツァレラ、ドライハーブをのせる。

      料理工程2
    3. あらかじめ220℃に熱したオーヴンに入れておよそ20分焼く。肉に火が通ったら取り出し、バジルの葉を乗せる。

      料理工程3
  • Ingredients(4 persons)

    • 200-250g Thinly sliced beef

    • 1 Onion slices

    • 1-2 sliced garlic cloves

    • 80g Green beans

    • 1 Paprika

    • 4 Shiitake mushroom

    • 2 cups Tomato sauce

    • 1-2 Mozzarella cheese

    • 1 Chopped red pepper

    • Grated Parmigiano

    • Dry oregano, dry thyme, basil leaves, salt, pepper, olive oil

    Method

    1. Lightly heat the frying pan, add olive oil and garlic and heat over low heat. When it smells like garlic, add the onions in 4 places.

      料理工程1
    2. Place thinly sliced beef on the onion, season with salt and pepper, top with vegetables and tomato sauce and sprinkle with herbs and pepper. Furthermore, layer 2-3 layers of beef, vegetables, tomato sauce, salt and pepper, dried herbs, and red pepper. Top with tomato sauce, parmigiano, mozzarella and dried herbs.

      料理工程2
    3. Put A in an oven heated to 220℃ and bake for about 20 minutes.When meat is cooked, take it out and put basil leaves on it.

      料理工程3
  • 料理家

    有元 葉子

    cooking expert’s comment

    「ピッツアイオーラはイタリアの家庭料理です。 肉も入りますがこの他にナスやズッキーニなどの夏の野菜をいろいろ入れると美味しいです。 大人も子供も大好きなピザの味、手軽な料理で夏の野菜がたっぷり食べられるのがいいところです。 ピッツアのような味なのでこの名前がついたとか。」

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