生ハムとトマトのイタリアン春巻き

 Italian spring rolls with dry-cured ham and tomato

料理家

杉山 絵美

調理時間:準備 5分(オーブン8〜10分)

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レシピ / 日本語

recipe / EN

  • 材料(2〜4人分)

    • 春巻きの皮

      4枚

    • フレッシュモッツアレラチーズ

      1個

    • 生ハム

      4枚

    • プチトマト

      4個

    • スライスアーモンド

      大さじ4

    • 小麦粉

      適量

    作り方

    1. モッツアレラチースズを4つに切る。プチトマトを半分に切る。オーブンを200度に温めておく。

    2. 生ハムでモッツアレラチーズとプチトマトを包み、それを春巻きの皮で包む。(生ハムで、モッツアレラとトマトをくるっと包みこむと、チーズがはみでません。生ハムが小さい時は1.5枚か2枚使ってください。春巻きを包む時に小麦粉を水で溶いたものでつなぎ目を止めるとしっかり止まります。)

    3. 鉄板にオリーブオイルをひいて、春巻きのつなぎ目を下にして、並べる。上からスライスアーモンドをのせる。200度のオーブンで8分から10分綺麗な焼き色がつくまで焼く。

  • Ingredients(2 - 4 Persons)

    • 4 sheets spring roll skins

    • 1 fresh mozzarella cheese

    • 4 dry-cured ham slices

    • 4 cherry tomatoes

    • 4 tbsp sliced almonds

    • small amount of flour

    Method

    1. Cut the Mozzarella cheese into 4 pieces. Cut the cherry tomatoes in half. Preheat the oven to 200℃.

    2. Wrap the mozzarella and cherry tomatoes in the dry-cured ham, and wrap it in the spring roll skin. (Wrap the mozzarella and tomatoes around the ham to prevent the cheese from sticking out. If the ham is too small, use 1.5 or 2 slices. When wrapping the spring rolls, rub them with flour dissolved in water to stop them from sticking together.)

    3. Line a griddle with olive oil and line up the spring rolls, seam side down. Bake at 200℃ for 8 to 10 minutes until nicely browned.

  • 料理家

    杉山 絵美

    ライフスタイルプランナー

    cooking expert’s comment

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